Přehled článků

Hochu, co chceš s takovým množstvím majonézy dělat?!

Rušení nočního klidu mělo kuriózní podtext. Odcizení kbelíku s majonézou. Mladík skončil pro svou opilost na záchytce, protiprávním jednáním se bude dále zabývat správní orgán.

Celý článek


Ztratil peněženku, pomstil se na autech

Událost se stala v pražských Vinohradech. Na linku 156 oznámila žena, řídící vozidlo TAXI, že podnapilý mladík jí poškodil vůz. Hlídka strážníků z Prahy 2 okamžitě vyjela na místo.

Celý článek


Přála si „víc teplejch fízlů“, doplatila na všímavost

„V ulici Husitská, křížící se s ulicí Seifertova, se má nacházet sprejer.“ Toto oznámení na  linku 156 jeli ve středu před půlnocí prověřit strážníci z obvodního ředitelství Prahy 3.

Celý článek


Výběhy pražské zoo se plní. Rodí se i nová mláďata

Díky příznivému počasí se postupně stále více naplňují výběhy pražské zoo. Řada zvířat v nich tráví daleko více času a přibývají nové druhy, které si už také mohou užívat paprsky jarního slunce.

Celý článek


Udělal ze svého rozkroku skrýš, nestačili se divit, co z ní vytáhnul

V baru v centru Prahy byl odcizen mobilní telefon. Zloděje se díky svědkovi podařilo dopadnout. Svůj úlovek skrýval na dost zvláštním místě.

Celý článek


Centrum Prahy bylo svědkem drsného střetu otce a syna

Oznámení o napadení staršího muže mladším jela prověřit hlídka strážníků z Prahy 1 do Vodičkovy ulice v neděli odpoledne. Oznamovatel uvedl, že viděl, jak mladý muž fyzicky napadl údery pěstí a  kopy do hlavy a trupu staršího muže.

Celý článek


Komiksový autor Karel Jerie vystavuje v Galerii Portheimka

XL. Tak se jmenuje velká retrospektivní výstava vynikajícího komiksového autora a kreslíře Karla Jerie. Výstava uspořádaná k umělcovým 40. narozeninám v pražské Galerii Portheimka začne 7. dubna, otevřena bude do 7. května.

Celý článek


Dyzajn market jaro

Výběrová prodejní výstava autorské tvorby na Piazzetě Národního divadla 18. – 19. března.

Celý článek


Dvě dámy si to rozdaly v restauraci. Podívejte, co po nich zůstalo

Že se neperou v hospodě jen muži, dokázaly v pátek dvě ženy. Příčinou měl být přítel jedné z nich. Zůstalo po nich poničené vybavení restaurace. 

Celý článek


Mejdan puberťáků u hřbitovní zdi nedopadl dobře

Dvě nezletilé děti si udělaly o uplynulém víkendu mejdan u hřbitovní zdi na Floře. Společnost jim dělala lahev rumu, která se asi zjevila sama. Její původ totiž nebyly schopné vysvětlit.

Celý článek


Jeho reakci na tomto místě nikdo nečekal. Začal onanovat!

V pizzerii v Korunní ulici v centru Prahy v sobotu večer snědl dvaadvacetiletý muž objednanou pizzu a zapil jí pivem. Měl zaplatit 160 korun, ale tyto prostředky u sebe neměl.

Celý článek


Svišti a sysli hlásí příchod jara

V pražské zoo se po zimním spánku probudili svišti i sysli, a ohlásili tak příchod jara. Oba tyto druhy zvířat patří mezi takzvané pravé zimní spáče, kteří se v průběhu zimy neprobouzejí.

Celý článek


Tohoto pražského týpka už jste někde na party určitě viděli

Kde se v lidech bere zlo? Ptá se ve svém prvním hraném filmu scénáristka a režisérka Kristina Weiserová, která tvoří pod pseudonymem 113kw. Odpovědí je komediální drama, rychlá smršť osudů, odehrávající se během jediného dne.

Celý článek


Pták roku 2017 je znám. Je příkladem ptačí věrnosti

Česká společnost ornitologická vyhlásila ptákem roku 2017 datla černého. Chce tak přitáhnout pozornost veřejnosti k lesům a zdůraznit potřebu zachování odumírajících a mrtvých stromů nejen v lesích, ale i v městských parcích a zahradách.

Celý článek


Losar 2144: Tibetský Nový rok oslavte na Novoměstské radnici

Již po dvanácté se setkají 11. března příznivci kulturního a duchovního odkazu Tibetu, aby společně oslavili Losar – tibetský Nový rok.

Celý článek


1 ... << 132 133 134 135 136 137 138 >> ... 264