Přehled článků

Zaspala jeho striptýz a očistu ve fontáně. Divíte se, když byla v takovém stavu?

Muž se koupal ve fontáně na Černém mostě. Nakonec se ukázalo, že má vysloven zákaz pobytu na území ČR. Opilá žena, která spala vedle fontány na lavičce, byla převezena se skoro třemi a půl promile na záchytnou stanici.

Celý článek


Musel to strhnout na náklaďák, on i jeho spolujezdkyně jsou zraněni. Pomůžete dopadnout piráta?

Od 19. srpna pátrají policisté z oddělení dopravních nehod po totožnosti podezřelého řidiče, který způsobil dopravní nehodu. O půl jedné odpoledne v ulici Hrdinů v Praze 6 svou bezohlednou jízdou při předjíždění nákladního auta značky Renault ohrozil  proti sobě jedoucí osobák značky Seat.

Celý článek


Balet Národního divadla v nové sezoně

Sezonu 2015/2016 zahájí Balet Národního divadla premiérou Louskáček a Myšák Plyšák. Po deseti letech uvádění úspěšné verze režiséra a choreografa Youriho Vàmose se chystá inscenace úplně nová, jejímž tvůrcem je Petr Zuska, choreograf a umělecký šéf Baletu Národního divadla.

Celý článek


Přijeďte si pro mě, nebo si něco udělám, já už to nezvládám!

 V neděli volal na linku tísňového volání muž a oznámil strážníkovi, že se dlouhodobě léčí, má halucinace a má obavu, že ho někdo pronásleduje. Pak ještě sdělil, že se dva roky léčí s psychickými problémy a má užívat léky, které si však již týden nevzal.

Celý článek


Bezmocný partner: Přítelkyně nechala klíče v zámku, zapila prášky vínem, pak ji uvěznil záchod

V neděli dopoledne přijala městská policie oznámení na linku tísňového volání oznámení, že se v ulici U Průhonu nemůže muž dostat do bytu své přítelkyně. Hlídce muž posléze ještě uvedl, že jeho přítelkyně nechala klíče v zámku a bere léky na tlak a psychiku.

Celý článek


Rozdávat polévku z křivé a obchodníky odvrhnuté zeleniny budou v centru Prahy


Medvědi na sněhu

Poslední letošní tropické dny si lední medvědi v pražské zoo zpříjemňují pobytem na sněhu. Pro zlepšení jejich komfortu instalovala Zoo Praha ve spolupráci se společností Bidvest do výběhu medvědů výrobník ledu.

Celý článek


Ohlédni se v hněvu. Divadelní spolek Sumus zahájí sezonu

Slavným dramatem Johna Osborna Ohlédni se v hněvu o mladých a rozhněvaných na bolestné cestě k dospělosti zahájí 8. září na Malé scéně ABC novou sezonu pražský divadelní spolek Sumus. Již na 26. října je pak naplánována premiéra inscenace Pěna dní s Nikol Kouklovou a Karlem Heřmánkem ml. v hlavních rolích.

Celý článek


Prahu ochromí harleye

V pátek a v sobotu, 4. a 5. září, ožije holešovické výstaviště v rytmu silných strojů Harley-Davidson.  Oba dva dny prvního zářijového víkendu se ponesou v duchu zábavy pro celou rodinu. 

Celý článek


Výstava: Kostýmy Jarmily Novotné v Obecním domě

Originální kostýmy, v nichž excelovala hvězdná pěvkyně Jarmila Novotná, představí unikátní výstava v Obecním domě. Mařenka, Violetta, Mimi či Manon, ale také Cherubín nebo Oktavián. Tuto šestici ústředních postav uvidíte od 9. září.

Celý článek


Hudební festival u sv. Ludmily v Praze na Chvalech

Druhý ročník Hudebního festivalu u sv. Ludmily v Praze na Chvalech pořádaný chvalskou farností ve spolupráci a za významné podpory MČ Praha 20 – Horní Počernice připravil tři koncerty, na nichž budou účinkovat umělci známí daleko za hranicemi naší země.

Celý článek


Guerézy fungují jako hodinky. Nejmladší se jmenuje Lai

Pavel Mikeš, zmocněný velvyslanec pro státy střední Afriky, pokřtil v zoo mládě guerézy pláštíkové. To se narodilo v pátek 31. července samici Lomele a dostalo jméno Lai. Během křtin ale došlo k velkému překvapení. Chovatelé totiž zjistili, že se u gueréz právě narodilo další mládě.

Celý článek


Slovák se zmateně procházel po stavbě, nikdo netušil, že mu jde o život!

Ve čtvrtek ráno někdo volal strážníkům z Prahy 1, že se v ulici Zlatá po staveništi neoprávněně prochází muž. Na místo vyjela hlídka, která kontaktovala vedoucího stavby.

Celý článek


Prsa ven: Pražský radní ukázal vypracované svaly na hrudníku

Zatímco předseda ANO Andrej Babiš je spíše tintítko, v tomto hnutí se najdou i muži s vypracovanou postavou. Důkazem je pražský radní pro bezpečnost Libor Hadrava. Uplynulý týden navštívil v doprovodu ředitele městské policie Eduarda Šustera specializované útvary pražských strážníků – útvar psovodů a poříční útvar. Při této příležitosti si blékl poměrně těsné triko, které ukázalo jeho roztažený hrudní koš. Slušný objem hrudníku! Libore, poraďte, do jakého fitka chodíte.

Celý článek


Na sídlišti útočil na ženy vodou z konvice, jednu vážně zranil

V pondělí krátce po poledni přijal neznámý muž na ulici Přecechtělova na sídlišti Velká Ohrada polil dívku vařící vodou a poté z místa utekl. Poškozená musela být vzhledem k rozsáhlému poranění ještě před příjezdem policistů převezena do nemocnice.

Celý článek


1 ... << 191 192 193 194 195 196 197 >> ... 264