Přehled článků

Poničený sporťák Daniela Landy: Frajírek se předváděl se před rudou hlavou, při tom poničil luxusní porsche

Policisté z místního oddělení Nové Město řeší od 23. července případ poškození luxusního auta zaparkovaného na Vyšehradě v místech, kde bydlí zpěvák Daniel Landa. Kamerový systém umístěný přímo nad porsche zachytil krátce po třinácté hodině mladíka.

Celý článek


Seber si svoje saky paky, v Praze máš pobyt zakázaný

Dobrá paměť a místní znalost pomohla strážníkům z Obvodního ředitelství Městské policie Praha 11 k odhalení muže, který měl vysloven zákaz pobytu na území hl. m. Prahy. Případ dále šetří Policie ČR.

Celý článek


Ochutnejte exotiku: Havajské slavnosti na Betlémském náměstí

Národní muzeum pořádá celé léto festivaly mimoevropských kultur v rámci cyklu Barevné nádvoří. Návštěvníci Náprstkova muzea mohu tak poznávat celý svět.

Celý článek


Drzost roku, straka si na to vzala vlastní kolečko!

Policisté z místního oddělení Jarov se ve spolupráci s kriminalisty zabývají případem krádeže nářadí ze stavby ve Vinohradské ulici. Na bezpečnostních kamerách umístěných po celém objektu stavby byl začátkem června odpoledne zachycen neznámý muž, který si ke vchodovým dveřím budovy přivezl stavební kolečko.

Celý článek


Strážníci kynologové. Se svými psy hledají, vyprošťují a kontrolují krizové lokality

Strážníci psovodi z pražské městské policie jsou společně se psy pravidelně nasazování do záchranných akcí v rámci celé České republiky. Jen za letošní rok byli povoláni a nasazeni již do 8 záchranných akcí ze 13. Za loňský rok se pak jednalo o 6 případů z 22, kdy strážníci se psy pomáhali hledat ztracené osoby v lesích a prohledávali sutiny ve zřícených domech.

Celý článek


Pozor, je nebezpečná sobě i okolí! Opilá žena předvedla show na ulici

Případ agresivní opilé ženy museli tento týden řešit strážníci z Prahy 4. V Táborské ulici nalezli ženu, která vulgárně nadávala kolemjdoucím a pokusila se je kopnout.

Celý článek


Oknem jí vlezl do kanceláře škrtič, pak ji pod stolem pokousal

Kuriózní případ útoku hada na ženu v kanceláři řešili v pondělí dopoledne strážníci z Prahy 9. Ti hroznýše královského, který naštěstí není jedovatý, odchytili a předali ho pracovníkům útulku. Žena skončila v nemocnici.

Celý článek


Lední medvědici Paulu uvidíte na Andělu, podpoří snahu vytvořit největší hadr na světě

Ve čtvrtek 6. srpna se bude po Andělu v 11 hodin procházet obří lední medvědice Paula. Bude upozorňovat na to, že se Greenpeace snaží zapsat do Guinessovy knihy rekordů. Lidé si mohou vytvořit vlastní obrázek se vzkazem týkajícím se Arktidy, který se pak stane součástí ohromného patchworku.

Celý článek


Zábavná HARIBOmánie začíná

Ve čtvrtek 6. srpna odstartuje společnost HARIBO roadshow s názvem „Hravé léto“. Všichni, kteří mají rádi želatinové cukrovinky, si mohou zpříjemnit léto společně se Zlatým medvědem HARIBO. 

Celý článek


Ten Sing: Největší projekt pro mladé umělecké amatéry startuje v září

Zpěv, tanec, divadlo, muzikál či hru na jakýkoli hudební nástroj. To vše si mohou vyzkoušet mladí lidé během kreativních kurzů Ten Sing, které startují v prvním týdnu v září v Praze, Brně, Ostravě a v dalších městech. 

Celý článek


Rádi mlsáte? Prijďte na Džem fest

Pokud milujete domácí džem, rádi ho mlsáte anebo vaříte, přijďte 30. srpna v 9 hodin do Tiskárny na Vzduchu.

Celý článek


Čajomír fest 2015: Festival oslavující čaj

V neděli 23. srpna od svítání do úsvitu se na magickém Vyšehradě uskuteční 7. ročník mezinárodního festivalu čajového umění Čajomír fest 2015. Každému návštěvníkovi představí tradiční a moderní nápoje z čajů a bylin z celého světa.

Celý článek


Bruncvík a lev: Příběh hrdinství a lásky

Bájný český kníže Bruncvík se po smrti svého otce rozhodne jít do světa a svým hrdinstvím lva do znaku vydobýt jako pravý statečný rytíř. Prožije spoustu dobrodružství, zachrání lva, který ho provází světem, odolá svůdnici Africe a získá meč, který na povel stíná hlavy. Neváhá ho pro svou svobodu použít. Při návratu do vlasti zjišťuje, že sedm let minulo a jeho krásná Neoménie slaví svatbu…

Celý článek


Petanque pro Prahu na Střeleckém ostrově

Radnice Prahy 1 společně se Střediskem sociálních služeb a občanským sdružením „pétanque pro vás“ připravila na Střeleckém ostrově 2. ročník Pétanque pro Prahu, 6. ročník rodinného turnaje „Sbohem léto“ a finále 2. ročníku „Ligy Pétanque pro seniory“.

Celý článek


Známé osobnosti sází bylinky

Velkou proměnou prošla zahrádka Tiché kavárny v Ládví, první pražské kavárny s neslyšící obsluhou. O její zútulnění se ve čtvrtek 30. července postarala řada známých umělců.

Celý článek


1 ... << 195 196 197 198 199 200 201 >> ... 264