Přehled článků

A nedají si říct! Posedmé k soudu za uměleckou tvorbu

Dnes krátce před druhou ráno přijal operační důstojník tísňové linky oznámení o tom, že se na ulici Viničná v Praze 2 nachází trojice mužů, která sprejuje po zdi. Policisté nalezli v Kateřinské ulici tři osoby, které odpovídaly popisu a navíc měly podezřele naspěch právě z ulice Viničné.

Celý článek


Poznáte tohoto nakaženého fešáka? Věděl o svých pohlavních chorobách, dál si užíval

Pražští detektivové před dopadli čtyřiadvacetiletého muže, který vědomě vystavoval všechny, se kterými přišel do intimního kontaktu, riziku nákazy pohlavní chorobou.

Celý článek


Vrtbovská zahrada zahajuje sezónu

Ve středu 1. dubna přijďte přivítat jaro a nové opeřence do Vrtbovské zahrady. Uvidíte nově křepele kalifornského, papouška kouřového, papouška nádherného a jiné.

Celý článek


Smrtelné slasti. Vstup mladistvých je na zvážení rodičů

Co všechno nás svádí k dobrovolnému hazardování se životem přiblíží další výstava z cyklu SMRT, který připravilo Národní muzeum. Dotkne se takových témat, jakými jsou toxikomanie, prostituce a sexualita včetně jejích deviantních podob a připomene snahy lidí překonávat bezpečné hranice svých fyzických možností. Neopomene ani problematiku alkoholismu, kouření a otázku sportovního dopingu.

Celý článek


Velikonoční koncert a prohlídka největších pražských varhan

Svatojakubské Audite Organum uvádí 5. dubna Velikonoční koncert v 17 hodin v Bazilice sv. Jakuba, Malá Štupartská 6, Praha 1.

Celý článek


Rvačku v restauraci ukončila klepeta

V pátek v devět hodin večer kontrolovali strážníci z Prahy Moskevskou ulici, kde si všimli, že se v místní restauraci perou dvě osoby.

Celý článek


Užovka v koupelně, korálovka na chodbě: Začíná období, kdy hadi děsí častěji sousedy

V neděli dopoledne přijali pracovníci odchytové služby Městské policie Praha oznámení od vyděšeného obyvatele Prahy 9 o tom, že má doma v koupelně hada.

Celý článek


Spáč měl velký vroubek, prozradily ho rozházené odpadky v metru

V sobotu ráno si povšimla hlídka strážníků z hlídkového útvaru muže, který spal v soupravě metra, ve stanici Depo Hostivař. Muž byl zanedbaného zevnějšku a kolem sebe měl poházené odpadky.

Celý článek


Amíci budou trsat v Holešovicích! Víme, jak se tam můžete dostat zadarmo

Koncert pro americké vojáky, kteří se přes Prahu vracejí ze cvičení v Pobaltí a v Polsku na své základny v Německu, se odehraje v úterý 31. března v La Fabrice v  Holešovicích.

Celý článek


Sorry, ale je to nutné: V pražském podzemí se bude hubit

Pražské vodovody a kanalizace startují od začátku dubna plošnou deratizaci stokové sítě ve vybraných lokalitách metropole. Akce potrvá až do konce října.

Celý článek


Československá epopej tvořená chloupky z lidského ohanbí a navrch pár Chlupatic

Galerie Art Salon S Tančící dům představí v samostatné výstavě výběr děl výtvarnice Aleny Kupčíkové, které jsou sepjaté tématem ženy v její erotické a intimní roli. 

Celý článek


Ve Všenorech hořel altán, strážníci vyklízeli a hasili

Včera odpoledne si strážníci, kteří jeli na školení, povšimli v obci Všenory hořícího altánu u rodinného domu. Ten byl už celý v plamenech. Strážníci zastavili a kontaktovali ženu, která byla u hořícího objektu. Ta jim sdělila, že už volala hasiče.

Celý článek


Hulvát útočil na kolemjdoucí: Pardon, takovou spršku nadávek nelze publikovat

Ve středu odpoledne muž vulgárně pokřikoval v ulici Bolzanova po kolemjdoucích. Přirovnával je ke zvířatům i k reprodukčním a vyměšovacím lidským orgánům. Když uvidel strážníky, začal jim také nadávat a vyhrožovat fyzickým napadením. Hlídka přistoupila k muži s výzvou k prokázání totožnosti. Neuposlechl a místo toho se pokusil uprchnout.

Celý článek


Agresivní žena na radnici: Hlavně ať mi nic nepíchají, nebo mi zničí mozek!

V pondělí odpoledne se v budově Úřadu městské části Prahy 4 u stanice metra Budějovická pohybovala agresivní žena, která na všechny kolemjdoucí vulgárně pokřikovala. Hlídka strážníků po ní požadovala vysvětlení.

Celý článek


Foto: Zaklínila se v pilíři mostu, podařilo se ji zachránit

V neděli večer bylo oznámeno na linku tísňového volání „156“, že v ulici U Kina v Modřanech je pod můstkem uvězněná kachna.

Celý článek


1 ... << 211 212 213 214 215 216 217 >> ... 264