Přehled článků

Zkouřený mladík dostal „žravou“, zamířil do pizzerie a chtěl nechat kolovat jointa…

V pondělí večer bylo oznámeno na linku tísňového volání městské policie 156, že v pizzerii v ulici Ve Lhotce sedí mladík, který kouří marihuanu a nabízí ji ostatním hostům. Na místo okamžitě vyjela hlídka strážníků z Prahy 12, kteří na místě kontaktovali oznamovatele.

Celý článek


Architecture Week Praha 2014 na Pražském hradě

Osmý ročník mezinárodního festivalu architektury a urbanismu Architecture Week Praha 2014 se bude konat v Jiřském klášteře na Pražském hradě a dalších místech v Praze, kde budou probíhat výstavy, besedy a další doprovodné akce pro širokou veřejnost, od 15. září do 12. října. 

Celý článek


Chceš, abych tě píchnul!?

Policisté z místního oddělení v Kyjích pracují od 22. srpna na případu nebezpečného vyhrožování a výtržnictví z Prahy 9.

Celý článek


Hudba, jídlo, adrenalin. Slavnosti lákají na zajímavý program

Města Klecany a Roztoky již čtvrtým rokem pořádají bohatý kulturní festival pro širokou veřejnost Slavnosti pravého a levého břehu Vltavy. Akce nabídne 13. září návštěvníkům pestrou škálu hudebních i divadelních představení, nebudou chybět umělecké workshopy pro dospělé a pro děti.

Celý článek


Foto: Na ulici se válel barevný fešák bez nohy

V sobotu odpoledne nalezl pozorný nálezce v ulici V Zahradách v Praze 8 hendikepovaného papouška, kterému chybí jedna noha. Zvíře si převzali pracovníci odchytové služby a převezli ho do útulku v Dolních Měcholupech. Tam následně ošetřovatelé zjistili, že zvíře je jinak v dobrém zdravotním stavu.

Celý článek


Po chodbě běhala fretka

V neděli odpoledne volal obyvatel paneláku v Šimonově ulici v pražských Řepích pracovníkům Útulku Městské policie Praha s tím, že jim v 11 patře běhá po chodbě fretka. Odchytová služba si zvíře následně převzala a převezla ho do útulku v Dolních Měcholupech.

Celý článek


Palestina na obličeji, chirurgické rukavice, nůž před sebou... Ale u trezoru ostrouhal!

Bylo jedenáct hodin večer, osmadvacátého srpna, kdy do herna baru na Bubenském nábřeží přišel maskovaný muž. Namířil si to rovnou k baru, na který položil nůž s dvaceticentimetrovou čepelí, a po obsluze požadoval vydání všech finančních prostředků. Loupežné přepadení kriminalisté stále prošetřují  a nyní požádali veřejnost o spolupráci při pátrání.

Celý článek


Muž přišel na služebnu policie s plastovým kbelíkem. Neuvěříte, co v něm nesl

Muž v rámci zbraňové amnestie přinesl na služebnu strážníků v Praze 11 zapalovač do dělostřeleckého granátu. Na místo musel vyjet pyrotechnik.

Celý článek


Téměř osmdesátiletá žena si vzala nápadníka do bytu, ve kterém začala série neuvěřitelností

Od 20. června pracují kriminalisté čtvrtého policejního obvodu specializující se na kriminalitu spojenou s okrádáním seniorů na případu, kdy seniorka přišla kvůli podvodnému jednání skupiny tří lidí o více jak 90 tisíc korun.

Celý článek


Ještěrkou hodil míč do basketbalového koše v rekordním čase

V závodu vysokozdvižných vozíků Ještěrka Cup padl včera nový rekord v házení basketbalového míče do koše pomocí skladového vozíku.

Celý článek


Do Prahy míří Nízkotučný život ze Slovenska: Nebudeš se přežírat ani v myšlenkách, nepokradeš v ledničce své

Divadlo LETÍ uvede v rámci Cyklu scénických skic 8@8 novou hru proslulého slovenského dramatika Viliama Klimáčka Nízkotučný život. Hra vypráví o výrazných ženských postavách, které se zdráhají zakousnout s chutí do života.

Celý článek


Tahle čísla si zapamatujte! Mohou se vám hodit, když budete dole

Začal nový školní rok. Rozezněl se spolu se školním zvonkem také telefon Dětského krizového centra, které dětem, ale i jejich rodičům a dalším blízkým, v těžkých chvílích pomáhá? Nebo Linky bezpečí se stejným posláním? A jaké další pražské linky mohou lidem, kteří se ocitnou psychicky na dně, pomoci?

Celý článek


Čo bolo, to bolo, terazky som somárom. Slovák má v patách policii a ostudu na krku

Zhruba čtyřicetiletý muž se v pátek odpoledne pokusil v pražské Ovenecké ulici vyloupit pobočku banky, která pracuje s hotovostí jen po předchozí domluvě. Hrozil bombou v batohu, podle kriminalistů tam mohl mít dlouhou střelnou zbraň nebo její napodobeninu.

Celý článek


Fotogalerie: Sexy pružná těla, spodní prádlo, vtipné kostýmy. Zahájení sezony nebylo nikdy tak vášnivé

Tento týden byla na piazzetě Národního divadla slavnostně zahájena nová sezona. Akce byla pojata originálně jako exkluzivní módní přehlídka. Bylo se na co dívat!

Celý článek


Dostaňte svého partnera romantickým a neprofláknutým místem u Pražského hradu, nebude vás to stát ani korunu!

Zahrady Černínského paláce, kde sídlí ministerstvo zahraničí, se znovu otevřely veřejnosti, a to mnohem více než doposud.

Celý článek


1 ... << 247 248 249 250 251 252 253 >> ... 265