Přehled článků

Czech Bar Awards: Praha má opět nejvíce kandidátů

Sedmý ročník prestižní soutěže Czech Bar Awards zná finalisty v osmi kategoriích – nechybí mezi nimi tradiční podniky, ale ani nováčci. Většina nominovaných podniků se opět nachází v Praze, ale přibývá i těch z dalších měst republiky – letos je to například brněnský Bar, který neexistuje (Nejlepší koktejlový bar) či Café Placzek (Nejlepší nový podnik), olomoucký Black Stuff Irish Pub (Nejlepší pivní bar) nebo třeba Dance Bar Paradox z Českých Budějovic a českokrumlovský City Lounge Music Club & Bar (Nejlepší klub).

Celý článek


Podezřelý balíček ve Vršovicích

V sobotu 23. srpna kolem půl třetí odpoledne přijal operátor tísňové linky 158 volání od zaměstnance jednoho z hotelů ve Vladivostocké ulici, který spatřil dvojici instalující podezřelý balíček na sloup veřejného osvětlení. Osoby z místa utekly a muž okamžitě kontaktoval policisty.

Celý článek


Nahánění zkouřeného motorkáře ukončila až havárka pod Vyšehradem

Policisté z oddělení hlídkové služby čtvrtého policejního obvodu začali v pátek kolem půl čtvrté odpoledne pronásledovat motocyklistu, který na křižovatce ulic U Krčského lesa a Vídeňské přejel z odbočovacího pruhu přes plnou čáru a vysokou rychlostí pokračoval rovně.

Celý článek


Nature in Picture Michaela Fokta

Fotografická výstava „Nature in Picture“ představuje dokumentární fotografie Michaela Fokta, přírodovědce, překladatele, novináře a fotografa.

Celý článek


Naučte se na in-linech

Sportovní akce ve Stromovce je určena pro začátečníky i zkušenější, kteří se chtějí naučit in-line bruslení pod vedením instruktora.

Celý článek


Bramborové království

Bramborová pohádka s loutkovou bramborovou dílnou je připravena v Bajkazylu pro děti od 3 do 100 let v neděli 24. srpna od 15 do 16 hodin.

Celý článek


Zastupitelé desítky schválili referendum k radnici a dalším tématům

V Praze 10 se budou v září a říjnu konat tři referenda. Lidé se v nich budou moct vyslovit o stavbě radnice, nulové toleranci k hazardu, o opravě stadionu Ďolíček nebo výstavbě parkovacího domu.

Celý článek


Zábavné odpoledne: Honzík a Mařenka se vydávají do světa

Pro malé i velké, rodiče, babičky i dědečky! Přijďte se naučit něco nového a zažít nevšední zážitek s celou rodinou. V pátek 5. září 2014 se park Kampa v centru Prahy promění a přivítá „Honzíky a Mařenky“ na jejich cestě do světa. 

Celý článek


Pozvánka: Sporťáček, měsíc náborů do sportovních klubů

I letos přiláká tisíce malých sportovních nadšenců do pražského sportovního areálu HAMR – Braník v Praze 4. V sobotu 6. září se uskuteční již čtvrtý ročník největšího náborového sportovního festivalu pro děti do 15 let – SPORŤÁČEK.

Celý článek


Sobotní odpoledne: Žofín patří všem generacím!

V Paláci Žofín připravila Praha 1 bohatý program pro děti, rodiče i starší generaci. Ve venkovních prostorech, zítra od 14 do 20 hodin. 

Celý článek


Rozhodla se okamžitě. Sekla s prací, se zástěrou a začala loupit

V jedné z restaurací na Praze 1 došlo v úterý 12. srpna k loupeži. Servírka, pracující v tomto podniku se rozhodla, že skončí svůj pracovní poměr dosti kuriózně, a to v půlce směny. Proto když za ní kolem páté hodiny odpolední přijel její manžel, odešla z „placu“ i s kasírtaškou.  

Celý článek


Půlnoční opilcova jízda

Včera před půlnocí jela autohlídka strážníků z Prahy 5 prověřit oznámení, že v ulici Na staré někdo jezdí s vozidlem sem a tam a to tak, že gumy pískají.

Celý článek


Opil se do bezvědomí. Je mu 15, strážníci mu našli maminku

Dnes ráno kolem druhé hodiny bylo na operační středisko Městské policie Praha 10 oznámeno, že v ulici V Olšinách v autobusové zastávce Strašnická leží na zemi mladý muž.

Celý článek


Porota vybere Psa Prahy 6, rozhodovat bude i Žeryk

V sobotu 23. srpna zažije Praha 6 největší koncentraci psů na metr čtvereční. V 11 hodin začíná vyhlášení vítěze velké letní soutěže PES PRAHY 6. 

Celý článek


Koncert: Lili Marlene v Besedě

V úterý 26. srpna můžete slyšet v Malostranské Besedě expresivní alt zpěvačky Dáši Součkové s kapelou Lili Marlene. Koncert začíná ve 21 hodin.

Celý článek


1 ... << 252 253 254 255 256 257 258 >> ... 264